Menonton Ejen Ali apa yang saya Rasa

0
880

Menonton Ejen Ali apa yang saya Rasa

Fuh selepas 10 hari ditayangkan dipawagam, nampaknya ejen Ali masih lagi mendapat sambutan yang mengalakan.

Buktinya, waktu tayangan akhir pada Hari itu saya dapat seat Yang paling depan.

Dan barisan depannya juga penuh. Memang buat duit lah filem ini. Baik pengeluar mahupun pemilik pangung.

Itu lah dulu – dulu masa time sekolah tak nak belajar melukis betul – betul. kalau eror melukis kan dah jadi jutawan hihi.

Tapi yang baca status diatas jangan takut, kawan online saya kata, rajin kan diri menulis, mana tahu some day anda akan menjadi lebih teror dan siapa tahu anda boleh jadikan satu cerita yang boleh dijual.

Maka dengan usaha itu anda boleh jadikan satu batu loncatan untuk menjadi lebih berjaya.

Okeh guys , dah tengok ejen Ali. Jika belum buat alsan lah yang anda tonton cerita ini kerana nak layan anak – anak.

Kalau yang takde anak, buat biasa jer. sama jer perasaanya apa bila anda tonton filem stampede “onepiece”.

Okeh permulaan cerita pasti, kita tak perasan sangat yang babak ini berlaku pada masa bila.

Anak – anak pasti akan perasan , tapi orang tua tak perasaan , babak pertempuran pertama, sebenarnya antara pihak Ibu ali dan ejen mata.

Fuh , sekali tengok memang tak rugi beli tiket . Memang dah level animasi jepun. memang seru.

Babak pertama habis, barulah bermulanya kesah ejen ali yang diceritakan dalam teaser movie.

Sumber – you tube teaser ejen ali “Mamak maju service laju”.

Ada iris Neo yang lebih hebat daripada , iris yang diguna pakai oleh ali.

Biasalah budak takde mak, mesti macam kurang kasih sebab itu lah macam sedih sahaja apabila anda mendengar geset tayangan filem yang disiarkan dekat TV.

Memang kalau kita tonton filem ini adalah juga plot yang menusuk hati, silap hari bulan , muka ganas tapi dalam hati ada taman. kelaur juga lah air jantan kamu hahah.

Okeh plot pertempuran memang tak dinafikan , memang best dan plot jalan cerita menampak kan , producer memang pandai memilih team.

Kita yang tonton pun boleh rasa seperti filem – filem holywood. cuma ia dalam bentuk animasi.

Ada feel, waktu kita tonton ni juga boleh jadi tak sedar yang kita sebenarnya dah tua.

Bunyi akan lebih best apabila mengunakan – Logitech G Pro Headset Hypersonic

Saya harap lah kalau ada siri keduanya, diharap jalan cerita semankin best. tak seperti filem onepiece. 1 sampai 11 okeh. masuk filem yang ke 12. adus . ras rugi sahaja bayar tiket. langsung tak berbaloi.

Baik tunggu lambat sikit , nanti – nanti boleh tonton dekat web site anime..

So siapa yang belum , tonton Filem Ejen Ali ini , saya memang rekomen habis. tak rugi tonton memang setanding juga lah dari filem animasi luar negara.

Ok guys, selepas Menonton Ejen Ali apa yang saya Rasa. Lagi pun kalau bukan kita, siapa lagi nak sokong produk keluaran rakyat Malaysia.

Baca juga – 5 Lokasi Pilihan Menonton Wayang Di Sekitar Johor Bahru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge