Beli alat permainan Melalui KidsForte

0
756

Percaya tak anda lelaki dewasa yang lahir pada penghujung tahun 70an dan awal tahun 80an akan cenderung membeli alat permainan yang dahulunya hanya mampu dilihatnya.

Lebih – lebih lagi pada zaman itu banyak kartun – kartun yang agak futuristik. Ada kereta boleh terbanglah, Lori truck boleh berubah jadi robotlah malah ada manusia biasa yang boleh bertukar menjadi hijau,kuat pulak tu.
Pasti umur – umur belum akil balikh tertarik sangat dengan watak – watak kartun yang telah dijadikan model permainan.

Pada waktu itu pun kalau ada pun belum tentu dapat beli, al maklumlah kuasa untuk membeli amat terhad. Kumpul duit dengan duit baki belanja sekolah dan colection hari raya pun belum tentu akan dapat membelinya,hihihi.

Okeh untuk anda yang minat sangat dengan alat – alat permainan khususnya dari Play-Doh, Nerf,Transformer, Marvel, Hasbro Gaming dan lain – lain boleh lah survey http://www.kidsforte.com.my/

Beli alat permainan Melalui KidsForte?

Kids Forte sebuah syarikat yang didaftarkan dibawah SSM (000094721-D). Mereka adalah 100% syarikat perniagaan yang didaftar untuk menjual alat permainan secara online.

Dekat sana ada pelbagai jenis permainan untuk kanak – kanak lelaki dan kanak – kanak perempuan. Anda boleh pilih mengikut jenama dan produk permaianan yang anda inginkan.

Apabila anda memasuki laman kidsforte , sekurang – kurangnya anda boleh membuat perbandingan harga untuk alat permainan yang sama dipasaran luar. Pasti sedikit sebanyak anda boleh menjimatkan masa dan seterusnya wang ringgit anda.

Antara Alat Permainan dan Harga yang ditawarkan pada halaman kidsforte.

NOJENAMA DAN MODELHARGATAWARAN ISTIMEWA
1Monopoly (Malaysia Edition)RM109.90SURVEY SEKARANG
2Nerf N-StrikeRM57.32SURVEY SEKARANG
36″ Hulk FigureRM69.90SURVEY SEKARANG
4Play-Doh Single Can”RM5.90SURVEY SEKARANG
5Transformers GenerationsRM 79.90SURVEY SEKARANG

Nota: Harga munkin akan berubah – ubah mengikut tawaran dan diskauan semasa. Anda dinasihatkan untuk menyemaknya pada halaman http://www.kidsforte.com.my/ untuk maklumat lebih lanjut .

Muka hadapan laman jualan kidsforte

Previous articleSenarai Harga Periuk Nasi Elektrik Terbaik
Next articleElmark lebih bergaya dari Kipas angin KDK
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge