Beli lampu dinding solar secara online dengan harga terbaik

0
1515

Lampu dinding solar.

Sebelum saya bermula pastinya anda tahu membezakan lampu kuasa solar dan lampu kuasa elektrik kan?

Penerangan mudah dari saya,

Lampu kuasa elektrik biasanya memerlukan pendawaian elektrik untuk membekalkan arus elektrik supaya mentol boleh menyala.

Manakala untuk lampu kuasa solar pula ia hanya memerlukan cahaya matahari untuk mengecas bateri yang telah tersedia terbina didalam unit lampu ini.

Antara kelebihan lampu solar dinding ini adalah anda tidak perlulah melakukan sebarang pendawaian elektrik. Hanya beli dan terus sahaja memasang nya.

Tidak perlu bersusah payah untuk melakukan pendawaian atau mengeluarkan modal .

“Just install and on”.

Untuk faktor kekemasan dinding, Lampu perhiasan seperti ini amat sesuai untuk anda yang belum ada budget pendawaian “conseal” Tetapi tidak mahu juga melakukan pendawaian mengunakan cassing.

<Klik untuk survey Lampu solar dinding Terbaik>

Features:
Wall Mounted Fast and easy to install
No wiring means easy installation
Recharged by solar panels under sunlight
Light turns on automatically when dark
Super bright LED for brighter light output
Size:13*15*22cm

Okeh serba sedikit penerangan untuk produk lampu solar diatas ini .

Lampu dinding solar ini direka dengan gabungan gaya tradisional. Ia sangat sesuai untuk dijadikan perhiasan didinding hadapan rumah yang tidak mempunyai point kuasa elekrtik.

Lampu ini mempunyai bateri yang boleh dicas semula, melalui panel suria dibahagian atas.

Lampu ini dilengkapi dengan opsyen photo sensor . iaitu ia akan menyala dengan sendirinya apabila hari sudah mula gelap.

Dan bagi saya ia sangat menjimatkan tenaga elektrik, Untuk kita yang mahu menerangi halaman rumah sepanjang malam.

di dalamnya yang menjimatkan tenaga yang ditukar oleh panel suria di bahagian atas dan menggunakannya untuk menghidupkan kehidupan yang panjang, lampu LED yang terang apabila gelap.

Okeh untuk anda yang berkenan dan mahu mendapatkan lampu solar yang hebat ini anda boleh layari halaman ini untuk survey dan melihat sendiri tawaran terbaik  – Lampu Solar Dinding 

Previous articlePakej pemasangan Aircond Murah
Next articleDua cara mengatasi tekanan air paip rendah
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge