Beli Madu Tualang Asli Al Munawwarah – Siap diruqyah

Madu tualang asli

Kalau nak di ikutkan ramai orang yang mengsmbil madu untuk menambah tenaga.
Ialah tenaga untuk melakukan aktiviti fizikal.

Sebelumnya era maklumat dihujung jari, Nak ambil madu kena tambah dengan telur. Telur ayam kampung mentah. Pergh… tak lalu kawan nak menelanya. Kalau tak kena gaya Roti tampal telur setengah masak pun kawan tak boleh nak masuk, inikah pula telur yang tak masak. Confirm menyembur kalau kita try saja saja guna kaedah orang lama.

Sedangkan pengambilan madu yang biasa di praktik oleh ustaz perubatan Islam hnyalh dengan sesudu madu plastik bersama air suam. Dan saya ada bertanya perlu ke air suam. Maka jawabnya ia sebagai bantuan penyerapan lebih pantas untuk badan kita.

Jadi nya cara saya mengambil madu hanylah selawat dan membaca bismillah, Dengan mengunakan sudu plastik saya amalkan satu sudu pagi. Satu sudu malam belum try lagi.

Pernah juga terbaca satu sudu sebelum tidur dapat mengurangkan berat badan. “Menurut pengarang dan pakar nutrisi, Mike McInnes, madu dapat membakar lemak badan walaupun ketika anda tidur. Ia adalah satu makanan yang terbaik untuk mengurangkan berat.” Wow itu yang ramai dambakan. Bergitulah cara saya mengambil madu satu sudu tanpa dicampur apa – apa untuk benar, benar menikmati kelazatan Madu Tualang Hitam.

Beli Madu Tualang Asli
InshaAllah stock kami ada

Paling orang suka baca tentang madu – “Merangsang hormon dan meningkatkan tahap kesuburan”

Antara kebaikan madu:-

  • Membantu dalam mengurangkan berat
  • Mengandungi nutrien
  • Madu adalah cairan manis dan pekat yang dihasilkan oleh lebah madu. Secara nutrisi, 1 sudu madu (21gram) mengandungi 64 kalori dan 17 gram gula, termasuk fruktosa, glukosa, maltosa dan sukrosa. Ia hampir tidak mengandungi sebarang serat, lemak atau protein.
  • Menguatkan sistem imun
  • Pembekalkan tenaga – (Sebelum Jalan Jalan Johor bagus ambil Madu ini)
  • Baik untuk jantung
  • Menyembuhkan luka, luka terbakar dan masalah kulit (Kena sapu ditempat yang luka)
  • Menyuburkan kulit dan muka
  • Merawat batuk
  • Pengambilan 1 sudu madu dapat mengurangkan kerengsaan pada tekak. Ia turut membantu memberikan tidur yang lebih nyenyak. (Baca iklan Ubat batuk cap ibu dan anak) Komponen utama mereka juga Madu.
Beli Madu Tualang Asli
Kami jual madu tualang asli

Jadi anda nak dapatkan madu Tualang Asli – Terus Direct Shopee Ustat Hazry.
(Orang pasir gudang PM tepi saya ) Harga tetap seperti Ustaz jual.

Semoga perkongsian Beli Madu Tualang Asli Al Munawwarah – Siap diruqyah ini bermanfaat untuk anda semua. Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer & Twiter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge