Buat Extra Income Dengan Klikjer – Jom Daftar Sekarang

1
428

Siapa nak buat Extra Income Dengan Klikjer – kena Daftar Sekarang Free jer tak ada apa – apa yuran dikenakan.

Yeah tahun 2021. Tahun ini genap lah 9tahun onlajer.com bersiaran.

Seperti biasa ada lah pasang dan surutnya apabila menguruskan sebuah blog ini.

Maklumlah banyak sangat komitment. Ladang online yang lain juga perlu diberi perhatian supaya dapatlah sedikit sebanyak membantu menjana pendapatan.

Dengan blog ini juga sedikit sebanyak dapat lah ia membantu membayar bil air yang saban hari , semakin melambung pengunaan nya.

Munkin juga disebabkan ada berlaku kebocoran paip selepas meter air.

Didalam aktiviti berblog ini . Saya memang banyak berkongsi tentang produk elektrik khususnya “power tools”.

Disebabkan latar belakang saya memang banyak mengunakan peralatan elektrik ini. Maka saya lebih selesa untuk berkongsi cerita tentang nya.

Walaubagai mana pun saya cuba juga untuk berkongsi pelbagai cerita dan juga perkongsian untuk anda menghasilakan side income melalui medium blog ataupun facebook.

Munkin cara saya sudah agak ketingalan. Namun saya percaya ini adalah salah satu cara untuk saya menghasilkan pendapatan secara konsisten setiap bulan.

Menurut worthofweb.com nilai semasa onlajer.com. Fuh kena usaha lebih gigih lagi lah.

Walaupun ada juga bulan dalam setahuh saya tidak mampu cash out disebabkan tidak cukup nilai minima untuk sesebuah pengeluaran.

Buat Extra Income Dengan Klikjer – Jom Daftar Sekarang

Salah satu program afiliate yang pernah saya sertai.

Nak sertai memang mudah. Ikuti sahaja pautan ini – klikjer sini.

Dekat sana banyak produk ebook yang boleh anda promosikan.

Komisen pun tinggi. Setiap jualan yang terhasil anda akan dapat 50% daripada harga produk.

Yang penting anda rajin utnuk promosikan ebook yang dihasilkan oleh pihak klikjer.

Nak join klikjer – Klikjer sini.

Panduan asas untuk dapatkan LINK pautan iklan klikjer

Dah daftar dapat pengesahan email. anda masuk pada halaman klikjer.

Cari tab marketing material. Untuk saya lebih mudah mengunakan tab email marketing. Selepas itu saya akan copy text version untuk pautan yang akan saya kongsi pada media sosial milik saya.

Ada rezeki inshallah orang akan beli dari kita. Selamat maju jaya Nak join klikjer terus – Klikjer sini.

Semoga perkongsian Buat Extra Income Dengan Klikjer ini bermanfaat untuk anda semua. Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge