Harga terkini Huawei watch GT2

0
311

Alamak ada yang request jam baru lah. Biasanya jam yang diminta bukan G.Shock bawah RM100. Tapi jam yang ala – ala elegen.Target kita nak lihat Harga Huawei watch GT2 .

Boleh pakai waktu makan malam, Boleh melaram dekat ofice dan sebagainya lah.

Walaupun dah ada jam yang lain, tapi kalau dah dua, tiga tahun tak berganti macam kurang serlahnya.

Jadi sebagai hero Malaya kita ikut juga lah kehendaknya. Dan alhamdulilah ada lah budgetnya walaupun tak banyak. Inshallah puas hati.

Tapi setakat jam besi atau jam plastik kita kan dah ada. Apa kata kita tukar cita rasa.
Kita survey Jam pintar.

Target utama “Huawei watch GT2”.

Mereka kata ia baru di upgrade dalam bulan november 2019.

Jadi apa lagi, Kita survey Harga terkini Huawei watch GT2.

Harga memang tetap RM799 untuk tali getah, tali kulit RM899.

Dan ada variasi Jam lelaki dan jam Wanita.

Harga terkini Huawei watch GT2

Huawei watch GT2 bersama dengan tapak pengecas. Fungsi whatapp yang memudahkan kita. sambil berlari dekat taman boleh lihat pesanan whatapp, mesenger , sms dan lain – lain.

Huawei watch charging in progress. Tak sampai sejam dah full. Untuk dua minggu seterusnya.

Mereka kata ini Jam lelaki, perempuan pun masih smart memakainya. Lagipun yang edisi wanitanya tak ada speaker.

Tak ada speaker bermakna tak boleh bercakap dengan jam. Tak ada gaya masa wawasan seperti cerita futuristik. Bercakap dengan Jam.

Bateri pun yang model GT2 ini boleh bertahan sehingga 2Minggu. yang model wanita ni khabarnya seminggu dah kong.

Walaupun ia keluarn Huawei, namun ia masih menyokong aplikasi dari apple.

Apa yang penting pasang app jam pintar ini pada peranti telepon anda.

Lokasi pembelian saya , Aeon Tebrau, tingkat atas dekat – dekat dengan pangung wayang.

Huawei watch GT2.

Tali asal berwarna hitam, mita free tali warna hijau. yang hitam lain kali boleh pakai.

Masa time nak beli, rasa macam takde orang nak layan sangat. Oleh kerana saya memang nak beli dan pertanyaan saya bertalu – talu. Terpaksa jugalah mereka layan kami.

Dan mereka layan kami semankin mesra apa bila mereka memang sedar kami memang nak membeli.

Kalau ikut hati memang nak terus blah, Tapi pasal nak tahu macam – macam saya paksa mereka try pairkan iphone saya dengan jam huawei ini.

Nasiblah saya antara insan yang banyak songeh, nak tahu biar tidak keliru. Dah beli nanti menyesal jika tidak boleh fully utilized.

Setiap benda yang tak boleh saya terus minta mereka mencubanya sehingga berjaya.

Spesifikasi:-

Dimension 45.9 mm (L) x 45.9 mm (W) x 10.7 mm (D)
Display (inches) 1.39
RAM 32MB
Internal Storage 32GB
Battery Capacity 455 mAh (2week)

Dah ada jam ni, baru semangat nak berlari.

Untuk anda yang nak survey selain dari kedai itu boleh sahaja terus layari ,

Huawei watch GT2.

Previous articleHarga terkini Realme 5Pro.
Next articlePortable Aircond Jenama Midea
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here