Hisense Chest Freezer Harga Termurah Di Lazada

0
2096

Untuk suami isteri yang berkerjaya, pasti perlukan sebuah unit chest freezer untuk menyimpan makanan sejuk beku dan juga barangan basah seperti ikan, daging dan ayam.

Tahu tak anda dengan chest Freezer ini anda dapat menjimatkan masa anda untuk tidak selalu pergi kepasar untuk membeli makanan yang saya sebutkan tadi.

Dengan pembelian pukal bukan sahaja anda dapat menjimatkan masa, malah dapat menjimatkan wang anda dengan membeli waktu harga borong. Munkin dalam waktu itu anda tidak memerlukanya lagi. Namun apabila disimpan dengan keadaan sejuk beku ia akan dapat bertahan lebih lama lagi. Dan anda akan bebas menetukan masa bila untuk dimasak atau ia masih perlu disimpan lebih lama lagi.

Lebih lebih lagi jika bilangan isi rumah yang anda duduki diantara 5 hingga 7 orang, pastinya kita akan membeli bahan – bahan mentah seperti ikan, daging dan ayam dalam kuantiti yang agak banyak.

Munkin untuk ikan sahaja anda akan membeli dalam dua tiga kilo. Ayam dala dua ekor dan munkin juga anda akan mebeli daging untuk dijadikan stock lauk.

Munkin ada yang mengatakan , alah kita hari – hari boleh pergi pasar, tetapi tahu tak anda kos untuk pergi pasar juga dapat mengurangkan kuasa untuk anda membeli, Anda perlu ingat setiap kali anda poergi kepasar . Anda akan mengeluarkan kos minyak,duit parking dan yang paling mustahak adalah masa yang anda kan bazirkan .

Oleh itu saya kira , jika anda punyai seunit freezer dirumah. anda pasti dapat menyimpan stock bahan mentah yang saya tuliskan diatas. Itu belum lagi termasuk makanan segera seperti sosej,nugget, ayam segera kentang goreng segera. Malah ada juga aiskrim untuk anak – anak yang pasti mahukan nya sebagai sajian suka – suka, sesekali sekala.

Bercerita tentang aiskrim , anda juga pasti boleh menghasilkan aiskrim malaysia untuk dijadikan duit sampingan. walaupun keluarga anda yang akan tolong habiskan..

Jadi atas pemerhatian saya jika anda mahu survey – survey seunit freezer anda boleh lah membeli freezer berjenama “Hisense”.

Di lazada sempena 11-11 mereka ada membuat tawaran terbaik untuk sebuah chest freezer berjenama Hisense. Harga tidak sampaii RM550 dan ia juga boleh dibeli dengan skim ansuran bulanan mengikut terma dan syarat.

Dengan harga yang patut dan kapasiti sebanyak 128liter saya pasti ia dapat memberi menefaat untuk anda.

Maklumat lanjut : –

Hisense Chest Freezer Harga Termurah Di Lazada

Klik sini untuk maklumat lebih Lanjut : – Hisense Chest Freezer (128L) – FC125D4BWS

Semoga perkongsian Hisense Chest Freezer Harga Termurah Di Lazada ini bermanfaat untuk anda semua. Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer & PAGE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge