Kongsi Rezeki Buat duit dengan Infokerjaya

0
1784
Buat duit dengan Infokerjaya

Baru sahaja hati saya terdetik, dengan post seorang sahabat saya. Dia bilang jangan takut kalau ada 10 orang menjual barang yang sama. Jika disitu ada rezeki kita.

Tahu tak anda ada satu lubuk affiliate yang menawarkan komisen yang tinggi berserta hadiah untuk agen yang paling banyak membuat jualan.

Standarnya 1 hingga 3. Tapi biasanya saya lihat 1 hingga 10 agen akan mendapat hadiah dan juga saguhati.

Anda tak perlu keluarkan walau 1 sen pun untuk sertai Tim Infokerjaya.

Ya, anda tak perlu bayar apa-apa untuk sertai kami hari ini. Tiada sebarang yuran dikenakan.

Anda hanya perlu lakukan langkah berikut:

DAFTAR AKAUN – Tim Infokerjaya

PILIH PRODUK

PROMOSIKAN LINK AFFILIATE

JANA INCOME!
Sangat mudah kan?


Jangan fikir panjang, sudah ramai affiliate sudah sertai Tim Infokerjaya hari ini.

Anda tak rugi apa-apa. Anda tak perlu keluarkan wang untuk sebarang yuran. Anda hanya perlu daftar akaun & mula jana income tanpa limit hari ini juga.

Namun bergitu tidak mudah juga. Anda perlukan lah sedikit ilmu untuk anda bermula. Tidak boleh main terjah sahaja .

Antara benda yang kita patut tahu jika hendak mempromosi sesuatu benda kena tahu apa yang kita nak jual.

Kenali pembeli kita. Jual emas dekat group nak jual ikan susah bhai nak jalan.

Jika anda menyertai Tim infokerjaya anda akan mengenali owner produk. Anda boleh sahaja PM @ DM. Tanya mereka, tanya pendapat dekat mana nak edarkan produk mereka ini.

Supaya sedikit demi sedikit akan sangkut juga perkongsian anda untuk pelangan yang benar benar memerlukan maklumat perkongsian anda.

Lagipun Dalam keadaan ekonomi sekarang, ramai yang mencari peluang untuk buat pendapatan tambahan.

Banyak peluang yang ada. Tapi jangan
lupa banyak juga ‘SCAMMER’ kat sana nak cari mangsa 🙁

KEY dia adalah ILMU.

Anda dapatkan ilmu yang betul. Faham dengan jelas bagaimana ianya berjalan. Gambaran yang jelas bagaimana AFFILIATE ni berjalan.

Kita nak bagi anda ‘EAGLE EYE’. Tengok dari atas keseluruhankerangka affiliate. Baru anda jelas dan faham. Jadi mudah untuk nbermula dan tak tersesat jalan 🙂

Apa – apa hal jom kita sertai dahulu TIM INFOKERJAYA.

P/s:- Oh ya! Panduan “Affiliate Infokerja” ini hanya diedar sehingga hari Khamis ini sahaja (21 May 2020), selepas itu, akan dihentikan. Jadi, pastikan anda tidak terlepas untuk dapatkan panduan terbaik ini(

Previous articlePanduan permohonan rumah mesra rakyat.
Next articleSemak diskaun saman PDRM Terkini
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge