Home Tags Home improvement

Tag: home improvement

Survey water jet terkini untuk kediaman anda.

Dekat kampung saya dahulu jika musim hujan banyak lah jalan akan menjadi lecak. Munkin becak. Apa...

Kuatkan tekanan air dengan pump air DC

Wow sekarang kalau kita tak banyak mengaji munkin kita akan ketingalan. Sebagai contoh cara nak kuatkan tekanan air di...

Jenis – jenis cordless drill terkini

Jenis jenis cordless drill terkini yang ada dipasaran. Selain jenama popular seperti Bosch , milwaukee dan setara dengan nya....

Emergency light terbaik untuk rumah anda.

Emergency light terbaik untuk rumah anda yang anda harus ketahui dan pentingnya lampu ini dimasa - masa kecemasan. Pendawaian...

Panduan membeli kipas duduk industri

Akak - akak mesti ada yang tengah "complaint" panas sangat lah sekarang ni. Walaupun baru lepas hujan tetapi...

Bosch Cordless Impact Driver Wrench

Jenama Bosch munkin tidak asing lagi bagi kebanyakan juruteknik mekanikal dan elektrikal. Kebanyakan power tools ini mudah didapati...

Revolusi terkini kiah kerepek meningkatkan ekonomi anda.

Revolusi kiah kerepek telah merancakan ekonomi penduduk setempat. Yang ada tanaman seperti ubi dan pisang dah boleh mengusahakan kerepek...

Kipas hiasan dinding masa kini

Nak cari kipas dinding, senang jer pergi kedai elektrik ada lah jenama KDK, panasonic mahupun media. Tetapi selera kita...

Pakej terbaik cordless impact drill dan grinder

Milwauke telah menawarkan Pakej terbaik cordless impact drill dan grinder . Dengan pakej ini diharap pekerja pertukangan akan dapat melakukan kerja dengan...

Cordless Grinder murah untuk alatan rumah.

Situasi pertama saya balik kampung, hajat dihati nak lah menebas rumput dan dahan - dahan rendang yang berada disekitar rumah bonda.

MOST POPULAR

HOT NEWS