Video asas Autocad cara mencetak lukisan

0
760

Bismillah…

Okeh siap juga kawan menghasilkan video tutorial asas yang paling mudah untuk mencetak atau dalam bahasanya autocadnya “ploting”..

inilah kali pertama saya buat tutorial autocad melayu.

Insha Allah untuk mereka yang mula berkecimpung dalam dunia syarikat kejuruteraan , Sedikit sebanyak anda akan mengunakanya.

Mungkin untuk sesetengah orang panduan ini sangat gampang, mudah seperti memakan kacang tetapi bagaimana untuk mereka yang benar – benar tidak mengetahuinya..

Seperti rakan saya yang telah berulang kali meminta saya menerangkan cara untuk mencetak lukisan, melalui pangilan telefon. Untuk yang pernah belajar memang mudah, Mereka akan terus ingat apa yang pernah merka pelajari dahulu. Tetapi untuk yang bukan ahlinya pasti amat sukar untuk melakukanya.

Jom kita lihat video nya…

Maaf ya pada video tersebut saya lupa untuk menunjukan butang plot, Anda klik sahaja icon berbentuk printer dan seterusnya akan ,memaparkan gambaran seperti didalam video diatas.

Panduan ini memang sesuai untuk …..

Kerani yang berkerja dengan syarikat kejuruteraan berskala kecil atau sederhana
Level jurutera yang tidak mahir mengunakan autocad … Biasanya mereka hanya tahu zoom in , zoom out dan nak tak nak terpaksa print pada bahagian tertentu lukisan.
Site Asist Engineer yang mahu nampak bijak, walaupun baru first time buka perisian autocad.
Mudahnya jika ada sedikit pengetahuan dalam bidang kerjaya swasta.
Walaupun sedikit anda sudah punyai kelebihan daripada orang lain yang tidak mengetahuinya…
Untuk lain – lain panduan memasuki kerjaya swasta anda boleh mula rujuk di..

Panduan kerjaya swasta TIM Infokejaya…

Previous articleKos Pemasangan Penyaman Udara
Next articleAlternatiff Ubat Nyamuk Perangkap Nyamuk Elektrik
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge