Pakej Fotografi Perkahwinan terkini dan terbaik

Pakej Fotografi Perkahwinan terbaik adalah salah satu idaman untuk bakal pengantin baru.

Kenangan raja sehari pasti mahu dijadikan kenangan abadi. anda sudah tentu maklum apabila pasangan mudah sudah mahu bernikah , mereka pasti akan mengadakan satu majlis resepsi atau satu majlis walimatul urus untuk menghebahkan kepada sanak saudara, rakan dan jiran tetanga tentang pernikahan mereka.

Untuk menghebahkan perkara yang baik ini adalah salah satu benda yang dituntut supaya dikemudian hari tidak akan berlaku fitnah ataupun sangkaan yang kurang elok di antara masyarakat setempat.

Untuk mengadakan majlis ,terpulanglah kepada bakal pasangan untuk membuat nya. ala kadar atau seperti puteri raja. Tetapi perlu di ingat apa yang akan kita lakukan adalah untuk hebahan sehari , tidak perlulah melakukan pembaziran yang melampau – lampau.

Apa Yang penting adalah hari – hari yang akan mendatang , selepas majlis yang anda lakukan. maklumlah dengan kadar kos yang semankin meningkat setiap tahun kita perlu bijak untuk mengharungi alam rumah tangga yang ada warna warni nya.

Okeh!

Bercerita tentang majlis perkahwinan, ia pasti tidak lengkap jika memori gambar hari bahagia tidak dirakam untuk kenangan abadi, Munkin foto – foto perkahwinan ini lah yang akan memberi gambaran kebahagian kita kepada generasi kita yang akan datang.

Waktu anda sudah berusia , anda boleh mengembalikan memori yang indah dengan berkongsi dengan anak – anda serta cucu cicit anda.

Maklumlah sekarang ini jika tiada gambar yang telah dicetak pada kertas , munkin juga anda boleh menyimpanya di dalam bentuk soft copy supaya ia akan kekal lama.

Tidak seperti dahulu zaman filem, kita perlu menjaga nya dengan rapi , tiddak boleh diletak sembarangan supaya gambar yang diambil akan kekal cantik sentiasa.

Apabila melalui proses pencarian jurugambar anda pasti perlukan jurugambar yang mampu memberi kesan efek yang cantik untuk memori perkahwinan anda.

Anda pasti mahukan jurugambar yang banyak idea dan kreratif bagi menghidupkan suasana ceria .

Dengan itu apa yang anda keluarkan , untuk perbelanjaan fotografi Perkahwinan tidak akan dirasakan seperti pembaziran jika anda dapat memilih syarikata atau individu yang betul.

Antara nya adalah dari pakej Fotografi Perkahwinan dari Di OrangePhotography, Yang memiliki studio sendiri dan menjalankan perkhidmatan mengambil pelbagai variasi gambar sejak dari tahun 2008 lagi. Servis dan idea mereka terhadap seni photography & videography sangat mendalam. Kini ia dijadikan kombinasi untuk suntingan moden “wedding” dengan pakej yang berpatutan.

Mereka berkerja dalam satu kumpulan dan berupaya menggabungkan kesemua bakat dikalangan ahli supaya mampu berikan khidmat photograpy terbaik tidak kira daripada pasangan mempelai, atur cara majlis mahupun keraian pelbagai kaum.

Dan dibawah ini adalah diantara hasil kerja mereka dan juga testimoni para pelangan yang telah mendapatkan perkhidmtan daripada mereka.

1. DESIGN ALBUM

2. SINGLE PHOTO

Bayangkan, Setiap Hasil Yang Anda Miliki Kelak Sungguh Indah Terpahat Menjadi Memori Manis. Bukan Sekadar Mengambil Photo, Malah Kami Hidupkan Ia Dengan Suasana Cinta Seperti Romeo & Juliet

3. TESTIMONI

4. SUASANA OFFICE

Blogpost ini adalah salah satu info pakej perkahwinan dan juga artikel contest seo .

Untuk maklumat lanjut tentang pakej perkahwinan ini anda boleh layari halaman penaja dengan menklik pada pautan yang telah diberi di bawah ini.

Maklumat Penaja Utama Contest ini
 • Tel : 017-296 2141 / 017-211 6634
 • Email : photography_orange@yahoo.com
 • Website : https://theorangephotography.com
 • Alamat : T3-1D, Tingkat 1, Kompleks Amaniah, 68100 Batu Caves, Selangor
Pakej Fotografi Perkahwinan
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

5 Comments

 1. anuar May 11, 2018
 2. mrhanafi May 19, 2018
 3. Kamil Salleh
  Twitter:
  May 28, 2018
 4. Khirol Hazwan Affendi
  Twitter:
  May 29, 2018
 5. azni June 5, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge