Beli Vacuum Dry and Wet Carpet Cleaner terbaik untuk kediaman anda.

1
1464

Beli Vacuum Dry and Wet Carpet Cleaner terbaik untuk kediaman anda.

Pandangan saya terhadap Vacuum Dry and Wet Carpet Cleaner.  Apa yang saya tahu Vacuum ini sangat berkuasa dan memudahkan kerja – kerja saya untuk membersih dan membasuh karpet.

Vacum seperti ini saya boleh gunakan dalam sejam tanpa berhenti dan tidak ragu – ragu atau takut berlaku overheat pada coil motor. Walaupun jujurnya saya tidak pernah lah mengunakan vacum melebihi sejam dalam satu – satu masa.

Memang Vacum seperti ini amat sesuai untuk kerja – kerja pembersihan diruang yang besar. Dan apabila anda mengunakan ia sebagai alat untuk mencuci karpet ia sangat memudahkan apabila punyai fungsi semburan dengan prestasi terbaik. Punyai ruangan untuk ejen pembersih sudah semestinya kerja – kerja mebersih karpet dapat dilakukan dengan bergitu mudah.

Seperti biasnya Vacuum ini juga dilengkapi dengan berberapa jenis Nozzle dan berus mengikut kesesuaian tugas yang akan dilakukan. Dan pelarasan pemegan pada batang nozzle dapat dilakukan mengikut kesesuaian penguna.

Oh ya pengalaman saya mengunakan alat vacuum ini pada lantai mozek pula ialah. Pernah satu ketika dahulu paip air pada tangki air rumah saya telah berlaku kebocoran. Paip utama pada tangki telah tertanggal akibat pemasangan paip dari kontraktor tidak sempurna. Manakala paip pada bekalan utama pula sudah loose dan longar .

Untuk mematikan pada paip utama terpaksa mencari kunci air dari kotraktor. Dalam masa setangah jam air terbuka sahaja rumah saya sudah menjadi taman tema air.

Air turun denagn laju mengikut anak tangga sebelum kontraktor paip air datang. Rasa panic orang rumah dan keriangan anak – anak bermain air memenuhi suasana rumah. Saya hanya mampu menyapu air keluar dari ruang tamu dan dapur  melalui bilik air bawah dan pintu belakang sahaja.

Dan apabila air sudah betul – betul tidak mengalir baru saya mengunakan Karcher Puzzi 10/1 Carpet Cleaner. Memang menajubkan tidak sampai sejam lantai rumah saya sudah kering seperti sediakala . Dan tentunya lebih bersih disebabkan Banjir paip air bersih bocor.

Okeh untuk anda yang mahu melihat boleh sahaja survey dari sini… Dua laman kedai Hardware popular …

Beli Vacuum Dry and Wet Carpet Cleaner terbaik untuk kediaman anda.

Technical data
Max. area performance (m²/h/m²/h) 20 / 25
Air flow (l/s) 54
Vacuum (mbar) 220 / 22
Spray rate (l/min) 1
Spray pressure/back pressure (bar) 1
Fresh/dirty water tank (l) 10 – 9
Turbine power (W) 1250
Pump power (W) 40
Voltage (V) 220 – 240
Frequency (Hz) 50 – 60
Weight (kg) 10,7
Dimensions (L × W × H) (mm) 705 x 320 x 435

Untuk maklumat lanjut anda boleh dapatkannya dari dua pengedar yang sah . Anda boleh lihat sendiri tawaran yang boleh mereka beri kepada anda.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge