JRig Gear Kilang pencetakan Baju komuniti anda

0
164

Antara satu benda yang patut ada jika kita membuat aktiviti secara berkumpulan ialah pakaian seragam ataupun baju yang sedondon.

Pakaian yang seragam akan memudahkan para penganjur atau peserta mengenali ahli mereka.

Kita bayangkan team bola sepak tidak memakai seragam yang sama. Agak susah lah untuk mereka untuk pas bola pada satu sama lain.

Dan situasai sebelum covid dimana ramainya jemaah mengerjakan Haji dan umrah. Saya lihat kumpulan jemaah – jemaah yang lain akan memakia skaf yang sama khusunya jemaah wanita bagi memudahkan mutawif mereka mengeenali dan mengawal mereka dari tersesat mengikuti jemaah kumpulan yang lain.

Oleh itu kepentingan seragam memang tidak boleh sewenang nya diangap remah.

Dari awal tahun 80an memang sudah banyak syarikat yang menawarkan pencetakan untuk baju – baju T bagi tujuan perjumpaan, perkelahan mahupun sebagai kenangan.

Dan selari dengan kemajuan yang telah dikecapi oleh negara kita banyak syarikat pencetakan menawarkan perkhidmatan dari mula mereka grafik sehingga siap dicetak untuk setiap kemahaun pelangan.

Dan salah satu syarikat yang menawarkan perkhidmatan tersebut adalah Jriggear yang berpangkalan diselatan tanah air. Dengan rekaan yang menawan hati dan juga kualiti kain yang terbaik untuk anda miliki.

Mereka juga menerima tempahan serendah 5 helai untuk custom design pilihan pelangan

Antara Design dan produk yang mereka hasilkan.

JRig Gear Kilang pencetakan Baju komuniti anda

Jrig Gear pakar sublimation jersi anda.

Sublimation adalah kaedah boleh dikatakan kerap menjadi pilihan dalam industri percetakan. Sublimation merupakan kaedah yang menggunakan haba dalam proses untuk memindahkan sesuatu imej dari kertas sublimation/kertas inkjet.

Kemudian kertas ini akan ditekap ke atas produk/item yang dimahukan dengan menggunakan mesin heat press. Antara salah satu produk yang boleh dihasilkan dengan kaedah sublimation ini ialah t-shirt.

Kaedah sublimation ini hanya boleh digunakan ke atas produk-produk tertentu sahaja. Kaedah ini hanya boleh dihasilkan ke atas permukaan yang mempunyai satu lapisan khas yang dikenali sebagai coating yang akan membantu penerimaan imej ke atas produk tersebut. Tanpa coating, imej tidak dapat dicetak ke atas produk tersebut.

Jom kita lawati halaman Jrig
FaceBook –https://www.facebook.com/Jriggear/
Instagran :-https://instagram.com/jriggear

Semoga perkongsian JRig Gear Kilang pencetakan Baju komuniti anda ini bermanfaat untuk anda semua. Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge