Jual produk anda di laman web popular

0
1513
Jual produk anda di laman web popular

Semasa catatan ini ditulis wabak Convid 19 masih lagi melanda di dunia.

Lebih menyedihkan lagi, pas lawatan untuk menunaikan umrah telah di sekat sementara.

Semoga kerajaan Arab saudi, tidak membataskan nya terlalu lama.

Orang ramai munkin membataskan aktiviti mereka di luar sana.

Nak beli barang pun , Akan beli yang perlu sahaja.

Seperti saya yang ingin pergi membeli barangan di sesuatu pasaraya. Saya akan cuba mencari parking yang terdekat pada pintu masuk menuju kekedai yang saya ingin kunjungi.

Dan saya akan lakukan dengan cepat, beli apa yang saya sudah kenal pasti dan terus bayar.

Keluar dari kawasan tersebut.

Takde sesi jalan – jalan mahupun sesi ngeteh.

Nampak kan bagaimana situasi bergini menjadi tular.

Ramai akan menguangkan aktiviti mereka di luar, Orang kampung rasa lebih baik tebas rumput dikebun dari pergi kekawasan tumpuan.

Apa akan terjadi jika kita peniaga yang tidak onlinekan produk.

Kita pula lebih fokos pada ekspo atau bazar perniagaan.

Waduh! pening la.. bayar sewa mahal tapi pelangan kurang.

Jual produk anda di laman web popular

Waktu inilah kita patut revolusikan perniaggan kita.

Apa guna Whatapp jika kita tidak guna.

Apa guna Facebook jika hanya kesah peribadi yang dijaja.

Kena “fully utilize”.

Berniaga dengan Aplikasi Whatapp.

Yang ini sebenanya akanlebih ampuh jika anda peniaga makanan.

Pastikan masakan anda sedap dan menarik.

Ambil gambar yang anda rasa paling mengoda , Pos dekat group setempat.

Maksudnya jiran – jiran.

Lagi best jiran – jiran yang berkerjaya.

Spesis malas nak masak dan kalau boleh malas nak keluar.

Merka nampak makanan yang ohsem sedap , Merka akan oder.

Walau sekadar pencuci mulut.

Try lah…

Muffin from pixabay

Kenapa bukan Facebook?

Boleh sahaja janji ilmu untuk bersosial anda memang tinggi.

Dekat sini memang kita perlukan “audience” yang sentiasa “follow” kita.

Hari – hari kena buat post yang dapat menarik pengikut untuk setia membaca posting – posting kita.

Dan lagi satu kena juga ada interaksi baru post anda akan naik di halaman buku rakan – rakan dan follower anda.

Baca juga :- Panduan menambah pendapatan – Edisi dewasa

Jual produk anda di laman web popular

Haha yang ini for sure anda macam ak boleh jual produk yang cepat basi.

Mee goreng atau mee bandung.

Namun bergitu anda masih boleh jual mee segera.

Apa – apa brand . Dari Maggi hingga ke indomie.

Dan untuk makluman anda dekat sini memang ramai pelawat yang masuk untuk membeli.

Ditambah dengan ejen – ejen affiliate yang berdaftar . Maka tidak sukar lah anda untuk membuat jualan.

Apa yang penting pastinya ia menarik perhatian.

Murah dari beli dekat luar.

Anda adalah seller yang dipercayai, tiada komen negatif.

Dan yang penting inovasi harus sentiasa diberi.

Untuk anda yang mahu pandua lebih lanjut tentang bisnes dekat kedai online popular ini.

Klik sahaja dari sini -Panduan online market popular-.

Semoga artikel Jual produk anda di laman web popular ini bermanfaat untuk anda! :- Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge