Kenapa saya mengambil Black G keluaran MARDI

1
1523
Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

Kenapa saya mengambil Black G keluaran MARDI?

Apabila umur saya masuk ke 38, tangan dah mula rasa kebas – kebas.

Pergi buat medical check up, Doktor kata memang kolestrol ada tinggi sikit.

Nasiblah pergi jumpa doktor, kalau jumpa bomoh dah kata mcam – macam. Dia orang ni lagak nya macam ada mata xray.

Kalau kita ikut perubatan Islam, kena banyakan makanan sunah , tapi kena kurangkan makan. Perbanyakan puasa. Kena rajin bersenam.

Itu antara pendapat dan kajian , Doktor ok, ustaz pun ok. Bomoh no way. yang penting kita ada usaha.

Abam memang bangsa darah O, jenis pemakan daging merah yang tegar. Lagipun ikan sekarang harga pun dah mahal.

Kena ngendeng kawan – kawan kaki pancing. Tak dapat free dapat harga munasabah ok juga.

Lagipun tak kan nak murah sahaja, Nelayan pun nak pakai mecerdez. Ada anak bini yang nak disara.

Kesah berjumpa doktor.

Dua tiga kali juga lah abam pergi klinik nak penyelesaian, Waktu tu mereka bagi ubat kolestrol yang paling low.

Masa makan ok, lepas habis, selang seminggu dua datang lagi kebas – kebas.

Jadi mau tak mau kena juga bersenam, Tak sempat senaman luar rumah, senaman sambil mengemas rumah kita lakukan dengan suka hati. Tak boleh nak marah – marah rezeki tak nak lekat nanti.

Oleh kerana faktor usia, kena juga cari produk kesehatan. Rasa nak makan produk kesehatan jugalah..

Sehinggalah abam denaihati menghebahkan kebaikan kunyit hitam dari MARDI.

Dari situ abam trylah sebotol, Dari sebiji ke sebiji, Dari berjalan secara malas , sekarang jalan mahu laju.

Nak ikut jiran – jiran merentas desa pun ok, ada tenaga.

Lagipun merentas desa bukan kena lari sangat, sekadar berjalan merentasi desa untuk mendapatkan tenaga yang lebih power!..

Saya merasa dengan pengambilan Black G dengan izinya tenaga dalaman saya semagkin bertambah dan masalah kebas – kebas sudah semankin berkurangan.

Sekarang dah tiga bulan.

Dan tak rugi rasanya jika saya berkongsi kebaikanya untuk anda semua..

MARDI menkaji kunyit hitam untuk hasilkan produk kesihatan

Selepas bertahun menjalankan kajian mengenai kunyit hitam.

MARDI mendapati tumbuhan ini mengandungi antioksida yang tinggi, meningkatkan tenaga manusia dan dikatakan sesuai untuk kosmetik serta bahan rawatan penyakit jantung.

Setakat ini pihaknya mendapati maklum balas pengguna terhadap produk ini sangat memberangsangkan.

Manfaat lain Black G

  1. Menurunkan bacaan gula dalam darah
  2. Tiada kesan sampingan sakit kepala dan lain-lain
  3. Menghilangkan rasa dahaga melampau
  4. Badan bertambah bertenaga zahir dan batin
  5. Luka cepat sembuh
  6. Mata makin terang.
  7. Mengurangkan masalah kencing malam
  8. Tidur lena dan have bangun pagi
  9. Hubungan intim makin bertambah ceria
  10. Kitaran haid lebih teratur
  11. Dan macam-macam lagi.

Semoga perkongsian in i memberi manfaat kepada anda!

agen Black G denaihati

Agen Blck G Pasir Gudang Tekan link :- Black G pasir Gudang

Baca Juga :- Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here