Make money online Temberang buat duit dengan Lazada dan Shopee

0
25
Panduan buat duit dengan saham tempatan

Apa perasaan anda apabila anda scroll keatas dan kebawah , anda menjumpai fb post tentang rakan anda yang telah berjaya menghasilkan ratusan atau ribuan ringgit melalui aktiviti online mereka.

Tahu tak anda kebanyakan mereka pasti akan berasa senang walaupun mereka hanya berjaya menghasilkan berberapa ringgit daripada aktiviti mereka.

Contohnya seperti foto dibawah ini…

Komisen ciput
Komisen Lazada

Kempen terkini – Klik SINI

Temberang buat duit dengan Lazada dan Shopee

Mungkin perolehan yang ditunjuk, tidaklah sebanyak mana yang anda perolehi daripada pekerjaan atau bisnes anda. Tetapi percayalah ia sangat disukai oleh saya.

Apatah lagi ia adalah hasil tuaian daripada artikel – artikel yang lepas. Maklumlah buat kerja ini pun hanya secara sambilan.

Namun jika anda punyai team atau kumpulan yang boleh manage blog dan segala macam media sosial yang ada , pastinya nak dapatkan hasil yang lumayan pasti mudah sekali.

Dan salah satunya apabila saya menyertai program affiliate ini..saya sudah semestinya tidak perlukan komitmen,Rangkaian produk yang bergitu luas untuk anda pasarkan. Dan yang paling best apabila angka sebenar adalah kalau pun sepertinya blog atau media sosial kita kena kuarantin. Ada juga lah sale yang tersangkut.

Selain daripada media sosial seperti Facebook, Instagram mahupun twiter anda boleh juga membina blog anda sendiri.

Pekara asas untuk membuat duit mengunakan blog…Secara percuma

Buka google dan taip blogger.

Daftar pada halaman blogger mengikut nama yang anda sukai…

ops sebelum itu saya rasa anda patut menghasilkan email yang serupa dengan blog yang akan anda hasilkan.

Seelok – eloknya cari nama yang berkait rapat dengan produk yang anda mahu jual..Tapi saya rasa jika anda mengunakan nama anda sendiri pasti lebih elok…

Contohnya, “Anwar@blogspot.com” dan selepas itu anda boleh letak link sebenar facebook anda.

Mungkin dengan cara ini bakal pembeli akan lebih mengetahui siapa anda sebenarnya..Dan mereka tidak akan ragu – ragu untuk terus membeli dari pauatan anda..

Dan akan datang anda akan bebas bercerita apa sahaja yang anda mahu.

Itu yang saya agak. Walaupun semua ini berkait rapat dengan rezeki anda..

Dan selepas anda berjaya menghasilkan blog ,Tulislah apa sahaja tentang niche yang telah anda tetapkan.

Contohnya jika anda memang kaki pancing .. saya rasa anda pasti boleh bubuh apa sahaja cerita dan mungkin sekali anda boleh letak pautan produk memancing. Dan segala bagai aksesori yang berkaitan.

Pergh.. apabila saya menulis ini pun dah terbayang bermacam aksesori produk memancing yang saya boleh bubuh disini..

Mungkin seperti…

Portable emergency light
Jaket Keselamatan
Ubat Nyamuk
Tong Ikan

Dan bermacam lagilah ..Belum lagi aksesori memancing yang sebenar…Mungkin jika anda rajin blog anda pasti akan menjadi rujukan pemancing untuk mendapatkan apa jua produk yang berkaitan..

Dan selepas terhasilnya artikel jangan lupa ping atau share entri pada halaman facebook yang kini sudah terkenal sebagai lelaman ekspo yang ramai akan datang .

Itu sahaja serba sedikit cerita asas menghasilkan duit dari lazada – blog dan facebook….

Jadi untuk anda yang mahu bermula ..Sertailah program Affiliate ini..

Semoga perkongsian Make money online Temberang buat duit dengan Lazada dan Shopee ini bermanfaat untuk anda semua. Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer.

Previous articlePanduan membeli alat waffle maker
Next articleTips membeli Mesin Dryer Pakaian Terbaik
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge