Cara beli Microwave Oven Sharp Murah

Salah satu aktiviti kesukaan saya apabila dirumah ialah memasak. Rasanya ayat ini agak poyo tetapi ia memang untuk Lelaki yang suka makan seperti saya .

Tetapi disebabkan beban kerja yang semakin meningkat dan saya biasa akan pulang lewat makanya aktiviti kesukaan saya terpaksa dikurangkan.

Ia la jika dah pulang jauh malam ,memang lah takdenya nak masak. Nak memanaskan lauk pun macam dah tak berapa feal. Jadi tibai sahaja apa yang sedia terhidang diatas meja.
Sejuk ka , panas ka ok je.

Jadi untuk pemasalahan , saya dah penat untuk menuggu dan untuk mengelakan keberangkalian say lupa tutup api dapur … Saya memang mermerlukan sebuah ketuhar microwave.

Dengan adanya ketuhar ini dapatlah memudahkan saya memanaskan lauk kegemaran saya. Dari meja makan terus masuk kedalam microwave oven. On kan suis dan tunggu sebentar settle masalah.

Dan waktu memanaskan lauk inisaya bolehlah bersiap – siap dan berwangi – wangian hihihi.

Dan apabila saya ternampak iklan Lazada yang menawarkan Harga terbaik untuk Microwave Oven Sharp, terus sahaja saya mahu membelinya.

Dengan jaminan setahun ok lah tu… Harga pun saya rasa lebih jimat … Saya angarkan dalam RM40.

Tetapi jika anda mahu membelinya saya sarankan anda semak lah dahulu harganya diluar.

Hanya kelebihan saya membeli diLazada ialah … Saya tak perlulah bersusah payah pergi kekedai elektrik atau pasaraya berhampiran… Disamping Review – review positif daripada pembeli sebelum saya

Dan kebiasaanya jika saya lihat dipasaraya ,keberengkalian untuk membeli sangat nipis.

Untuk penghantaran … Mereka hanya mengambil masa dua atau tiga hari mengikut keadaan. Tetapi dalam kes saya beli petang Jumaat pagi Ahad dah sampai.

harga microwave oven sharp.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Microwave oven Sharp ini anda bolehlah layari Halaman Jualan Lazada

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

12 Comments

  1. Kamarul January 3, 2017
  2. anuar January 3, 2017
  3. titan
    Twitter:
    January 5, 2017
  4. raihanah January 5, 2017
  5. Ikhwan
    Twitter:
    January 5, 2017
  6. siti hazreen January 5, 2017
    • onlajer
      Twitter:
      January 8, 2017
  7. Oja Samid January 6, 2017
  8. akubiomed January 7, 2017
  9. Hafizul
    Twitter:
    January 8, 2017
    • onlajer
      Twitter:
      January 8, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge