Elmark lebih bergaya dari Kipas angin KDK

0
4711
Best Ceiling Fans in Malaysia

Percaya tak anda, Kebanyakan dari kita apabila ingin membeli kipas angin , kita tidak akan perduli tentang Jumlah aliran udara apabila membeli kipas.

Hanya apabila kita sudah membeli kipas, barulah kita tahu kipas ini tidak sesuai atau kipas ini tidak dapat menghasilkan pengaliran udara yang baik. (senang kata kipas takde angin) Situasi bergini saya rasa amat rugi jika kita tidak boleh meminta ganti rugi.

Jumlah aliran udara yang biasanya diukur dengan sukatan CFM (cubic feet per minute) yang memberikan ukuran berapa isipadu udara yang mengalir dalam seminit.
Dengan mengetahui jumlah aliran udara pada ruangan.. Sudah semestinya anda boleh memilih kipas angin yang paling sesuai untuk kediaman anda.

Untuk anda yang ingin mengira aliran udara bolehlah gunakan calculator ini —> Air Flow Conversion

Kipas Angin Elmark

Tahukah anda ELMARK telah bermula dari tahun 1988 dan dalam jangka masa 20 tahun mereka telah berusaha untuk memberi service terbaik dan mengeluarkan produk yang dapat memuaskan hati pelangan mereka.
Khususnya untuk pelbagai siri model kipas angin siling mereka. Dengan mengunakan teknologi motor elektrik buatan british kebanyakan dari kipas angin mereka punyai jaminan sepanjang hayat.

Kipas angin Elmark yang terdiri daripada 3 bilah hingga ke 9 bilah direka khas untuk memberi suasana deco yang berlaianan. Anda boleh memilih dari kipas yang dilengkapi dengan lampu perhiasan atau kipas yang hanya punyai bilah. Anda sendiri sesuaikan untuk ruangan kediaman anda.

Yang pasti setiap ruang yang dipasang dengan kipas elmark ini akan dapat memberi daya penarik dan kepuasan untuk pemiliknya.

elmark-9he60-60-inch-9-blade

ELMARK 9HE60 60″ 9-blade Remote Ceiling Fan (Rust Brown)

elmark-54-inch
elmark-42-fan-with-light-8-blades

ELMARK 54″ Remote Ceiling Fan Winter 520/921 Antique Brass (Gold) ELMARK 42″ Remote Ceiling Fan with Light 8-Blades UFO38 SSA

elmark-3-blades-baby-ceiling-fan

Elmark 3 Blades, 42” Baby Ceiling Fan – Gun Metal

elmark-42-inch-remote-ceiling-fan-baby-fan-vip4002-white

ELMARK 42″ Remote Ceiling Fan Baby Fan VIP4002 (White)

Gambar – gambar diatas adalah diantara model – model yang paling laris dipasaran anda boleh menyemak maklumat lanjut dari halaman jualan ini —> ELMARK FAN

Ataupun melalui senarai semak harga ini. Harga atau tawaran munkin akan berubah – ubah mengikut musim promosi yang dijalankan..

Sebnarai semak Harga Kipas ELMARK yang paling Laris

NOMODELHARGATAWARAN ISTIMEWA
19HE60 60″ 9-blade Remote Ceiling FanRM1085.00SURVEY SEKARANG
254″ Remote Ceiling Fan Winter 520/921RM229.00SURVEY SEKARANG
342″ Remote Ceiling Fan with Light 8-BladesRM444.00SURVEY SEKARANG
43 Blades 42″ Baby Ceiling FanRM210.00SURVEY SEKARANG
55 Blades 42″ Baby Ceiling FanRM299.00SURVEY SEKARANG

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge