Mengatasi keletihan dengan kunyit hitam Black G

0
1326

Mengatasi keletihan dengan kunyit hitam Black G. Pernah rasa keletihan yang tak hilang-hilang tak?

Dah tidur pun masih tak hilang letih.

Yang ini bahaya nih, kalau sesekali kena macam ni , kena jumpa doktor.

Atau biasanya kena tidur lagi untuk cukup rehat.

Pengalaman saya lah. Sebab itu kena jumpa doktor pasal nak ambil MC jika bukan hari cuti.

Biasalah letih sangat.

Letih biasa, anda berehat insyallah letih tu dah hilang.

Tapi kalau kalau tak hilang-hilang juga anda kena berhati-hati sebab ia mungkin sintom penyakit tertentu yang anda tak sedar.

Cuba anda google pasal keletihan yang tak pandai sembuh ni.

Munkin ada bahayanya juga.

Ia boleh jadi badan anda nak beritahu anda ada “penyakit” terpendam.

Ini mungkin merupakan punca-punca anda mengalami keletihan.

Saya kongsikan sebagai kesedaran sahaja. Nak tahu detail anda kena jumpa doktor.

Masalah metabolik atau Endocrine :
Anemia, hypothyroidism, diabetes, electrolyte abnormalities, masalah buah pinggang, masalah hati, Cushing’s disease

Jangkitan :
Hepatitis, tuberculosis, cytomegalovirus, HIV infection, influenza (flu), malaria dan penyakit jangkitan yang lain.
Masalah jantung dan paru-paru :
Kegagalan jantung, ateri koroneri, COPD, asthma, arrythmias, pneumonia
Kesan pengambilan ubat :
Ubat anti kemurungan, ubat anti-anxiety, ubatan sedative, antihistamines, steroids, ubat darah tinggi.

Kesihatan minda :
Kemurungan, kerisauan, penyalahgunaan dadah, masalah alkohol, masalah pemakanan.

Masalah tidur :
Sleep apnea, reflux esophagitis, insomnia, narcolepsy perubahan sif kerja, kerja terlebih masa.

Penyakit lain :
Rheumatoid arthritis, systemic lupus, fibromyalgia, chronic fatigue syndrome; normal muscle exertion, obesiti, chemotherapy and radiation therapy.

Apa pun puncanya saya nasihatkan anda berjumpa dengan doktor.

Macam saya sekarang. Dah bertambah bertenaga lah pasal orang yang dah ada umur ni biasanya akan mencari makanan kesehatan.

Makanan kesehatan untuk menambah tenaga. Luar dan dalam.

Makanan kesehatan yang saya maksudkan adalah kunyit hitam jenama Black G.

Ia merupakan makanan kesihatan untuk kesihatan menyeluruh tubuh badan.

Khasiat Black G Kapsul Kunyit Hitam Mardi

· Menghilangkan kebas kebas kaki dan tangan
· Menurunkan tekanan darah
· Menurunkan paras gula dengan berkesan
· Menurun dan membuang kolestrol
· Antioksidan yang baik
· Melancarkan pengaliran darah
· Meningkatkan sistem ketahanan badan
· Membantu mengawal berkaitan keradangan seperti gout, alahan, ulser mulut dan ulser perut.
· Menurunkan paras gula
· Menguatkan fungsi buah pinggang
· Membantu selesaikan masalah penyakit 3 SERANGKAI

Agen Blck G Pasir Gudang Tekan link :- Black G pasir Gudang

Baca Juga :- Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge