Pemimpin yang tak sabar menunggu PS5

0
532
(Image credit: Concept Creator)

Tahu tak anda kalau sesorang itu berilmu melakukan sesuatu perkara , beliau akan melakukan sehabis baik.

Sama ada dalam bidang keagamaan mahupun dalam bidang hiburan.

Contohnya jika seseorang itu ada ilmu bermain game, pastinya beliau akan berusaha untuk menang atau mendapat skor yang tinggi dalam permainan itu.

Namun sebaliknya jika seseorang itu memang tidak ada ilmu, sudah pasti mereka akan berasa malas nak main. Sebest manas permainan itu pun pastinya tidak akan dapat menandingi rasa malas tersebut.

Jadinya jika kita berilmu dengan meluangkan sedikit masa untuk mencarinya . pasti kita akan mendaptkan apa jua yang kita hajati.

Sumber lisan dari – Motivasi pagi IKIM.

Pemimpin yang tak sabar menunggu PS5

Sebenarnya post ini hanyalah sekadar hiburan, admin tidak mewakili sesiapa. Just for fu.

Dari status Facebook saya dengan sumber asal twiter.

“Hmm Haji Najib Hari – Hari main FB boleh dikata kerajaan tumbang kerana dia. Belum lagi main PS5 . Kalau main mau tak UN pun tumbang!”

Jom survey!
Harga terkini sony PS5 di Malaysia

Previous articleSenarai jenama aircond telaris di Malaysia
Next articleHarga terkini hand Sanitizer
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge