๐—ฆ๐˜‚๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜† ๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐˜‚๐˜‚๐—บ ๐——๐—ฟ๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ช๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ธ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ.

2
212
๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐˜‚๐˜‚๐—บ ๐——๐—ฟ๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ช๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ธ

Nak bagi orang rumah kerja senang. Munkin anda dah boleh sediakan sebuah ataupun dua buah ๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐˜‚๐˜‚๐—บ ๐——๐—ฟ๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ช๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ธ untuk kegunaan suri anda.

Sebenarnya bukan setakat suri, kita ini sebagai ketua keluarga patut menyediakan kemudahan untuk para isteri dan juga kita sendiri untuk kerja-kerja rumah.

Jika ada masa terluang, Kita bantu mereka membersihkan rumah dengan menyapu, membasuh pakaian walaupun yang membasuh adalah mesin basuh, namun setelah pakain anda selesai dibasuh anda pasti perlu menyidai, melipat dan seterusnya menyimpan kedalam almari pakaian.

Benda – benda ini nampak simple, tetapi ia sememangnya mengambil sedikit masa dan agak memenatkan.

Sebab itu lah lelaki harus membantu, jika waktu mereka datang bulan lagilah mereka akan rasa cepat letih, sakit pingang dan boleh mendatangkan marah.

Jadi perlunya peralatan elektrik untuk membantu kerja – kerja rumah adalah salah satu benda yang sudah dikira wajib bagi meringakan beban tugasan.

Mudah benar untuk menyedut habuk, sampah – sampah kecil dan juga rambut gugur.

Disini salah satu peralatan elektrik yang saya syorkan adalah sebuah mesin penyedut hampagas jenama karcher.

Seperti biasa alat eletrik jenama terkemuka Jerman menjadi pilihan disebabkan ketahannya.

Rekomendasi dari onlajer.com

๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐˜‚๐˜‚๐—บ ๐——๐—ฟ๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ช๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ธ

Product details of KARCHER WET & DRY CLEANER WD1

Karcher MV1 WD1 Wet and Dry Vacuum Cleaner
Blower Function Yes
Length of the vaccuum’s cord (m) 4
Vacuum Cleaner Feature Bagged
Power (watt/horsepower) 1000
Wattage 1000W
Material of Wheels Plastic wheels

Baca Juga :- Vacuum Dry and Wet Carpet Cleaner terbaik untuk kediaman anda.

Satu tips yang saya rasa boleh diguna pakai untuk pemilihan vacuum , belilah model seperti gambar diatas ini.

Sebenarnya tidak kira jenama apa, tetai model yang seperti tempayan ini saya kira lebih tahan lasak dan seterusnya lebih tahan lama dari model yang berbaring.

Tidak direkomendasi model seperti ini

Sepertinya model yang berbaring cepat sedikit untuk terbakar motornya. Munkin ia hanya patut diguna untuk kerja – kerja yang ringan.

Kerja – kerja menyedut untuk kawasan yang agak besar memang sangat tidak digalakan.

Rekomendasi saya beli model seperti ini , walaupun berlainan jenama saya kira tidak mengapa. Yang penting adalah ketahanan alatan elektrik yang kita beli.

Untuk model karcher ini anda boleh survey terus dari sini.
KARCHER WET & DRY CLEANER WD1

Semoga perkongsian Kelebihan Pemasangan Panel Solar ini bermanfaat untuk anda semua. Untuk lebih info Jom sertai Telegram onlajer, https://t.me/onlajer.

2 COMMENTS

  1. ERmmm kalau Saya, memang saya tak galakkan sebab dah pernah guna dan pakai, elok lagi vakum biasa tu jee Tuan..serius sangat menyusahkan hahahaha… tapi kalau zaman skerang nak mudah, beli vakum wayerless tu kat Goshop, gile berbaloi! Lagi sonang..
    Sis Lin recently posted…SELAMAT PAGI ISNIN YANG BAHAGIAMy Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge